La Sònia, a Soft Part 1

Sònia

Té 43 anys, un marit, al que veu poc, que es diu Lluís, i dos nens, el Pau (7 anys) i la Júlia (10 anys).
És Gerent de Màrqueting des de fa 4 anys a Soft, una empresa de perfums i cosmètics, ubicada a les oficines de la Illa Diagonal de Barcelona.
Fa 5 anys es van traslladar a Sant Joan Despí, en un adossat amb piscina comunitària a prop del Parc de Torreblanca, per intentar donar-li als nens un entorn agradable on créixer. Afortunadament els seus pares vivien a la vora, just a l’altre cantó de la nacional.
Cada cop li costa més esforç aixecar-se per anar a treballar. El que en altres èpoques havia estat un estímul, s’havia transformat ara en tedi, sobretot en els darrers dos anys, en que veia que la seva progressió s’havia quedat estancada, mentre altres companys continuaven augmentant el seu protagonisme professional.

Lluís

El Lluís també anava prou atabalat, amb les seus projectes de formació a distància. Tot i que darrerament ja no havia de viatjar tant, i podia fer una part de la feina a casa, resultava complicat cobrir la logística de la família. Delegava en els sogres sempre que podia el transport de nens amunt i avall, i s’escapava a fer algun pàdel a Can Melic, com a mínim un cop per setmana.
Els havia anat prou bé,  en general, i no passaven angoixes econòmiques, però no es podien permetre el luxe de baixar el ritme.
El Lluís veia bé que la Sònia progressés el màxim possible a l’empresa, sempre que no li requerís més feina del compte... El pàdel no és negociable!

Mireia

És la cap de la Sònia des de fa uns mesos, en que l’havien promocionat des de Gerent de Producció a Directora de Distribució. La Mireia i la Sònia van accedir als càrrecs de Gerent amb pocs mesos de diferència, però al cap d’un temps la Mireia va començar a comptar amb tot el recolzament del Marcel, un dels socis de la companyia.
Amb 45 anys, dedica tota la seva energia a la feina, i aspira a ser sòcia de la companyia algun dia.